Ποιος μένει έξω από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ν. Τρικάλων..; Δημοσίευμα των Παραπολιτικών “ξαναζεσταίνει” την υποψηφιότητα Χ. Μιχαλάκη

Στη τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία
συγκρότησης των ψηφοδελτίων της Ν.Δ ενόψει των Βουλευτικών εκλογών.
Στόχος του Μαξίμου και της κεντρικής διοίκησης του κόμματος είναι μέχρι το τέλος του έτους να έχουν στελεχωθεί σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια και να απομένουν μόνο ελάχιστες προσθήκες.
Όσον αφορά το ζήτημα με τις ενστάσεις πολλών Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των Αντιπεριφερειαρχών, ο Πρωθυπουργός διευκρίνισε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο ίδιος
Σύμφωνα λοιπόν – με τη καλά πληροφορημένη από το κτίριο της οδού Πειραιώς – έντυπη έκδοση των “ Παραπολιτικών της Κυριακής”, στο νομό Τρικάλων οι νέοι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να μετέχουν στο τοπικό ψηφοδέλτιο της “γαλάζιας” παράταξης είναι, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης “που θα μπορούσε υπό συνθήκες να διαμορφώσει νέα δεδομένα” και η “δραστήρια δημοσιογράφος κα Χαρά Ξάνθη που αποτελεί τη μόνη κλειδωμένη καινούργια υποψηφιότητα στο νομό“. Σημειώνεται από το trikalatroll.gr ότι η κα Χαρά Ξάνθη ειναι συνεργάτης του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών.
Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα από όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που διαρρέονται κατά καιρούς είναι, ποιος τελικά θα μείνει έξω από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Τρίκαλα για να χωρέσει η υποψηφιότητα του Χρήστου Μιχαλάκη, δεδομένου ότι οι τρεις κοινοβουλευτικοί ex officio μετέχουν σ` αυτό και υπάρχει η συμμετοχή των Ηλ. Βλαχογιάννη και Μικ. Χατζηγάκη.