Ποιο είναι το πολιτικό πρόβλημα του Δημήτρη Παπαστεργίου;

Απολογήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σε συνέντευξη του στη ‘Ραδιοφωνική Λέσχη”, για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης.
 
Ταυτόχρονα ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες και τους επαγγελματίες της περιοχής, για τη ταλαιπωρία που βιώνουν εδώ και μήνες από τους εργολάβους που έχουν αναλάβει τις συμβάσεις.
 
Μπορεί ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του στα εργοτάξια των οδών Αθ. Διάκου, Καραϊσκάκη, Νικοτσαρά, και 25ης Μαρτίου να προέτρεψε τους αναδόχους να επισπεύσουν την αποκατάσταση των έργων, το πρόβλημα όμως με την έλλειψη συνεργείων που αντιμετωπίζουν οι εργολάβοι είναι υπαρκτό και υποθηκεύει κάθε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων.
 
Ελοχεύει δηλαδή ο κίνδυνος, όχι μόνο ενόψει της έλευσης των επισκεπτών κατά τη λειτουργία του “Μύλου των Ξωτικών” – που σημειωτέον φέτος ξεκινά νωρίτερα – η πόλη να παρουσιάζει αποκαρδιωτική εικόνα, αλλά η νυν Δημοτική αρχή να πάει σ` ένα χρόνο στις Αυτοδϊοικητικές εκλογές με πολλά από τα έργα που έχει εξαγγείλει ανοικτά.
 
Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει βρεθεί αντίπαλος που θα αμφισβητήσει τη κυριαρχία του νυν Δημάρχου, ο πολιτικός χρόνος όμως μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 είναι πολύς και τίποτα δεν αποκλείεται.