Προβληματισμοί για τη κομματική ετοιμότητα της Ν.Δ στα Τρίκαλα.

Σκληρή κριτική δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα από στελέχη του κόμματος, η Νομαρχιακή Οργάνωση της Ν.Δ στο Ν. Τρικάλων(ΔΕΕΠ).

Ο προβληματισμός που υπάρχει στους κόλπους της δεξιάς πολυκατοικίας στη περιοχή περιστρέφεται γύρω από τη φημολογούμενη  αδυναμία της Νομαρχιακής – Τοπικών Επιτροπών, να προβάλει το Κυβερνητικό έργο, την ικανότητα τους να ηγηθούν του εκλογικού αγώνα, ενόψει των κρίσιμων Εθνικών και Αυτοδιοικητικών αναμετρήσεων των επόμενων μηνών αλλά και την επιθυμία του νυν Προέδρου κ. Κώστα Τρέλλη να αποχωρήσει  άμεσα από την ηγεσία του κόμματος στο νομό, αφού αισθάνεται οτι έχει μείνει μόνος.

Κι ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, από την άλλη γνώστες των πολιτικών συσχετισμών και ισορροπιών στα Τρίκαλα, ανησυχούν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εσωκομματικών διεργασιών τη περίοδο αυτή μόνο αναταραχή θα προκαλέσει στους κόλπους της τοπικής Ν.Δ.

Οπότε η πιο ρεαλιστική εισήγηση που ήδη υπάρχει αυτή τη στιγμή προς τη κεντρική διοίκηση, είναι να οριστεί προσωρινά νέα Διοικούσα Επιτροπή όπως στο πρόσφατο παρελθόν, για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο μέχρι τις Αυτοδϊοικητικές εκλογές του επόμενου Οκτωβρίου 2023.

Άλλωστε οι δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής, τουλάχιστον τοπικά, τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο περιθώριο, καθόσον στο όνομα της συναίνεσης και της αποφυγής συγκρούσεων, η κεντρική ηγεσία προσέφευγε στην επιλογή και επιβολή  της μίας υποψηφιότητας.