Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της και ένα μήνυμα ελπίδας, πως παρά τις δυσκολίες που έχουμε καλεστεί να αντιμετωπίσουμε, μπορούμε και βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί.

Η αυγή του 2024 μας βρίσκει όλους ενωμένους, έτοιμους απέναντι στις προκλήσεις, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε νέες συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ανάτασης. Άλλωστε, η κοινωνία μας, ποτέ δεν έκανε πίσω στα δύσκολα, ποτέ δεν σταμάτησε να κοιτάζει μπροστά, και αυτό είναι ο κινητήριος μοχλός για την προκοπή του τόπου.

Μετά από χρόνια στο τιμόνι του Νομού παραδίδω την μεγάλη αυτή ευθύνη στη νέα περιφερειακή αρχή και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αίσθηση καθήκοντος, την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Της εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενος πως θα είμαι εκεί σε ότι κι αν χρειαστεί.

Όλα αυτά τα χρόνια υλοποιήσαμε χιλιάδες έργα, κινητοποιήσαμε δυνάμεις, σταθήκαμε δίπλα στον κάθε πολίτη, διεκδικήσαμε το μέλλον του τόπου μας. Και για όλα αυτά οφείλω σε όλες και όλους σας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήριξή σας, για την αγάπη σας, για την κοινή προσπάθεια. Και σας δηλώνω πως είμαι εδώ, είμαι παρών, σε κάθε προσπάθεια για την επόμενη μέρα του τόπου μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί κοιτάμε με αυτοπεποίθηση το νέος έτος, γεμάτοι προσδοκίες, απέναντι στις όποιες δυσκολίες, μεγάλες ή μικρές, με αξιοπρέπεια, με αλληλεγγύη, με δημιουργικότητα.

Εύχομαι σε όλες και όλους σας υγεία, ευτυχία, προκοπή, ευημερία, να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Καλή Χρονιά!

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων