Πύρινη ανάρτηση στα Social Media του Σ. Μπλέτσα παραμονή της Εθνικής επετείου, για την υπόθεση Πάτση

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης επέλεξε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νομού.Τρικάλων κ. Σωτήρης Μπλέτσας να τοποθετηθεί για την υπόθεση “Πάτση”, που ενέσκηψε τις τελευταίες ημέρες στο δημόσιο βίο.
Με αφορμή το ζήτημα του Βουλευτή Γρεβενών γράφει χαρακτηριστικά, για το μείζον πρόβλημα των κόκκινων δανείων και τις εισπρακτικές εταιρείες που απομυζούν την Ελληνική κοινωνία :
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ !!!
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !!!
Λίγο πριν “σκάσει” η είδηση για τον βουλευτή κ Πάτση και τις ανεπίτρεπτες για βουλευτή εισπρακτικές δραστηριότητες του με τα κόκκινα δάνεια του ομίλου Πειραιώς είχα επισημάνει την ανάγκη να ληφθεί μέριμνα για τα «κόκκινα δάνεια» και τις εισπρακτικές, που ληστεύουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά με ακραία ασυδοσία μεταφέροντας υπερκέρδη στο εξωτερικό.
Με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στον κατακτητή και τον φασιστικό-ναζιστικό άξονα, δεν μπορώ να αποφύγω τους συνειρμούς μου για τους νέους δωσίλογους του σήμερα, που βλέπουν την φτώχεια και την κρίση σαν ευκαιρία! Και βέβαια τις πολιτικές απελευθέρωσης που πρέπει να οικοδομήσουμε σαν λαός και βέβαια τα νέα ΟΧΙ που πρέπει με τόλμη να βροντοφωνάξουμε, περήφανα, πατριωτικά και πάνδημα!