Σοβαρό τροχαίο στην Πύλη με εγκλωβισμό δύο ατόμων

Τροχαίο «χολιγουντιανού» τύπου, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 στην Πύλη, με εμπλεκόμενο ΙΧ και επιβαίνοντες ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, οι οποίοι είχαν Άγιο, βγαίνοντας σώοι με θλαστικά τραύματα.

Συγκεκριμένα, ΙΧ με κατεύθυνση από τον ορεινό όγκο του Δ. Πύλης και στην στροφή της πρώην ταβέρνας ‘ΤΖΑΚΙ», λίγο πριν την Πύλη, λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, καταλήγοντας με την οροφή του, στο πρανές του βουνού, προς την πλευρά του Πορταϊκού, για να σφηνώσει και εν τέλει να κρατηθεί στον κορμό υφιστάμενου πλατάνου, ο οποίος στην ουσία, έσωσε τους επιβαίνοντες από τα χειρότερα.

Στο σημείο, άμεσα προσέτρεξαν άνδρες του ΠΚ Πύλης & της ΠΥ Τρικάλων, με ειδικό εξοπλισμό, όταν ειδοποιήθηκαν για το συμβάν από τους ίδιους επιβαίνοντες, με κύριο μέλημα, αρχικά να καταφέρουν απεγκλωβίσουν οδηγό και συνεπιβάτη & κατόπιν να ανασύρουν το ΙΧ, στήνοντας με δύσκολη επιχείρηση, που κράτησε αρκετή ώρα.

Η  επιχείρηση απεγκλωβισμού σύμφωνα με το pylinews.gr– 2 ώρες περίπου, με το ζευγάρι των ηλικιωμένων, να διακομίζεται αρχικά για τις πρώτες βοήθειες στο ΚΥ Πύλης κι από εκεί να μεταφέρεται στο ΓΝ Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα