Σοκ: 25χρονος σκότωσε με καλάσνικοφ την πρώην γυναίκα και τον πεθερό του – Βίντεο

Μια σοκαριστική διπλή δολοφονία συνέβη στην Τουρκία την Παρασκευή 16 Ιουνίου, όταν ένας 25χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του, μέσα στη μέση του δρόμου, έπειτα από τις τελευταίες υπογραφές για την επιμέλεια του τεσσάρων μηνών παιδιού του ζευγαριού μετά το διαζύγιο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Sabah, η σοκαριστική διπλή δολοφονία έγινε στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Ο 25χρονος Μερτζάν Κιοσέ σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε δρόμο μπροστά από το τζιπ στο οποίο επέβαιναν η πρώην σύζυγός του, Μπιλγκέ Καγιά, και ο πεθερός του, Ερτουγρούλ Καγιά, για να τους ακινητοποιήσει.

Ο Κιοσέ σταμάτησε το λευκό τζιπ αφού τους παρακολουθούσε για αρκετή ώρα, και πυροβόλησε αρκετές φορές κατά της πρώην συζύγου και του πεθερού του με τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ. Πατέρας και κόρη δεν μπόρεσαν να σωθούν παρά τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο

Η σοκαριστική δολοφονία καταγράφηκε σε βίντεο από περίοικο. Στις σκληρές εικόνες, ο 25χρονος Μερτζάν Κιοσέ φαίνεται να παλεύει στη μέση του δρόμου στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας με τον πεθερό του, ο οποίος προσπαθεί να του πάρει το καλάσνικοφ από τα χέρια, για να μην σκοτώσει εκείνον και την 25χρονη κόρη του.

Ο 25χρονος Τούρκος ρίχνει μια βολή προς το αυτοκίνητο, όπου μέσα ήταν η πρώην γυναίκα του. Ο πατέρας της, Ερτουγρούλ Καγιά, παλεύει μαζί του στη συνέχεια για να του πάρει το όπλο, αλλά ο Μερτζά Κιοσέ φαίνεται σε κάποια στιγμή να κατορθώνει να πυροβολήσει τον πεθερό του εξ επαφής, ο οποίος πέφτει στο έδαφος.

Ο 25χρονος δολοφόνος πηγαίνει στη συνέχεια προς το αυτοκίνητο όπου είναι η σύζυγός του και την πυροβολεί.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες: