Στα “κεραμίδια” ο Γιάννης Χάιδος. Εκρηκτική, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη-“ποταμός”!!

Ξαναχτύπησε σήμερα με συνέντευξή του στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος.

Ο κ. Χάιδος στην συνέντευξή του μίλησε για όλα, αφήνοντας αιχμές και φωτογραφίζοντας ευδιάκριτα- χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα-κέντρα και πολιτικούς παράγοντες  από τους οποίους όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε δέχεται επιθέσεις.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του.

« Το ζήτημα της Εύας Καϊλή είναι δείγμα ότι υπάρχει ένα εργαστήριο διαπλοκής και διαφθοράς, που ξεφτιλίζει τη χώρα μας. Δεν είναι θέμα του ΠΑΣΟΚ μόνο, είναι θέμα δημοκρατίας. Ο λόγος που το κόμμα αυτό καταγράφει χαμηλά ποσοστά, είναι ότι προδίνει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Κι εδώ τοπικά, μου προκαλεί μεγάλη ιλαρότητα η προσπάθεια της ‘αγίας οικογένειας’ και των συμπαραστατών της, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τώρα που πιάστηκαν με τη…γίδα στην πλάτη. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν οι πολίτες, αλλά είναι εμφανές ότι τους συγκεκριμένους, τους ενοχλεί πολύ η παρουσία μου και ο λόγος μου, και με χαρακτήρισαν ως γενίτσαρο διότι αποφάσισα να συστρατευτώ με έναν χώρο στον οποίο δεν υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα της σήψης και διαπλοκής.

Θα πω μια γνωστή κουβέντα, για το ζήτημα που ανέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα με μια φωτογραφία, ‘τα στερνά τιμούν τα πρώτα’. Η δική μου διαδρομή είναι αυτόνομη, δεν είμαι κληροδότημα κανενός, έχω τον δικό μου χαρακτήρα. Είμαι το νέο, το καινούργιο, και αυτό που θέλει να πάει παρακάτω. Αυτό κάνει και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μεγάλωσε τελευταία γιατί ήρθαν πολλοί άνθρωποι που επέλεξαν ποιους θα αφήσουν και με ποιους θα συνεχίσουν. Εγώ θα ήθελα να είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και αν θα εκλεγώ θα το αποφασίσουν οι πολίτες, δεν θα το αποφασίσουν άλλα συμφέροντα, ούτε φυσικά ο καθημερινός ραδιοφωνικός παπαγάλος, υιοθετημένος από την οικογένεια, που καθημερινώς αναλαμβάνει τις δολοφονίες χαρακτήρων νέων ανθρώπων που θέλουν να δρομολογήσουν συνθήκες μιας κάθαρσης. Μέχρι και της μόδας έγιναν δημοσκοπήσεις, που με έβγαζαν μέχρι και…τελευταίο.

Έτσι λέγανε και όταν κατέβηκα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, όταν δέχθηκα αήθεις επιθέσεις ότι δεν έχω κανένα έρεισμα, και τελικά οι πολίτες αποφάσισαν κάτι διαφορετικό, και φυσικά στους πολίτες οφείλω έναν απεριόριστο σεβασμό. Κάποιοι εκλογομάγειρες της Ασκληπιού και των ουζερί ας αφήσουν τους χαρακτηρισμούς και τις προβλέψεις, διότι τότε στις εκλογές του ’19 σε γνωστό καφενείο της Γαριβάλδη χάθηκαν πολλά στοιχήματα, όταν πόνταραν κάποιοι ότι όλοι οι υπόλοιποι θα περνούσαν εμένα. Ε, κάποιοι δυστυχώς γι αυτούς, τα πλήρωσαν.

Στην πολιτική ισχύει ο αντίθετος νόμος από αυτόν του λεωφορείου. Στο λεωφορείο σηκώνεται ο μικρός για να καθίσει ο μεγάλος, ενώ στην πολιτική σηκώνεται ο μεγάλος για να καθίσει ο μικρός. Τονίζω ότι δεν αναφέρομαι στην ηλικία, αλλά στο παλιό και το νέο.»