Στο θεατρικό σανίδι η δικιά μας Νατάσα Παζαϊτη – Καραμανλή

H σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού συμμετέχει στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο»

Στο θεατρικό σανίδι ανέβηκε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Η Νατάσα Παζαΐτη έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE, που ανέβηκε στο Κολλέγιο Αθηνών, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της «Ελένης» του έργου «Η θεια από το Σικάγο», όπου καταχειροκροτήθηκε.

Τα έσοδα της παράστασης που ανεβαίνει στο Κολλέγιο Αθηνών θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Τη σκηνοθεσία του έργου του Αλέκου Σακελλάριου υπογράφει η Δήμητρα Δερμιτζάκη. Τη διασκευή του σεναρίου κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία υποδύεται τη θεία από τη Σικάγο.

Στο πλευρό της βρέθηκε βρέθηκε ο σύζυγός της και πρώην πρωθυπουργός Κώστας  Καραμανλής, όπως και γιος τους Αλέξανδρος ο οποίος φωτογραφήθηκε μετά την παράσταση με τη μητέρα του. Στην πρώτη σειρά βρέθηκε επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Νατάσα Παζαΐτη ως ειδική χειρουργός μαστού, περνάει πολύ χρόνο στο Κέντρο Υγείας Μαστού. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι σαν δεύτερο σπίτι για την ίδια.

Πηγή: Parapolitika.