Στο κλίμα των Χριστουγέννων η Πύλη

Στους ρυθμούς των Χριστουγέννων και η Πύλη με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, στην πλατεία του Δημαρχείου την Κυριακή 4/12 και ώρα 17.30 όπου παρά την συνεχή βροχή συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ανταποκρινόμενος  στην πρόσκληση του Δήμου Πύλης στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση , που ήταν αρχή των επόμενων εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιηθούν και σε πολλά διαμερίσματα του Δήμου.

Η παραπάνω εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Δημάρχου Κω/νου Μαράβα που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους  και ευχαρίστησε τον Σύλλογο Αργιθεατών  Τρικάλων τα ΚΔΑΠ Πύλης «ΜΑΘΗΣΗ -ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» καθώς και όλους του Συλλόγους που συμμετείχαν  στην εκδήλωση της φωταγώγησης του Δένδρου στην πρωτεύουσα του Δήμου την Πύλη.

Χαιρετισμό έκαναν οι Βουλευτές κ. Αθαν. Λιούτας ,κ. Κατερίνα Παπακώστα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μπουτίνας, και η Πρόεδρος  του Συλλόγου Αργιθεατών κ. Έλλη Τσιρογιάννη.

Κατόπιν έγινε το άναμμα του Δένδρου από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα μέσα σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα με τις κροτίδες και τα βεγγαλικά τα φωτίζουν τον ουρανό της Πύλης.

Ακολούθησαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά από τα δύο ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΠΥΛΗΣ,  η εκδήλωση συνεχίστηκε με το χορευτικό του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς  του τόπου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παν. Μάνου.

Τέλος ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας πρόσφερε αναμνηστικό  δώρο  στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσιρογιάννη.

Παρόντες ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Της Περιφέρειας Θες/λίας κ. Ντίνος Μπάρδας και ο Π.Σ. κ. Χρήστος Γακόπουλος.