Συγγνώμη ζήτησε ο πλημμυροπαθής που έφαγε χαστούκι από τον Αχιλλέα Μπέο

Με μία … συγγνώμη του πολίτη που χτύπησε ο Αχιλλέας Μπέος “λύθηκε” η παρεξήγηση ανάμεσα στον δήμαρχο του Βόλου και τον πλημμυροπαθή που έχασε το σπίτι του στην περιοχή Άλλη Μεριά. Βίντεο που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του Αχιλλέα Μπέου δείχνει τον διάλογο που είχε με τον πολίτη, όταν εκείνος έφτασε στο δημαρχείο.

“Το αίμα σου κυλάει, αλλά κι εγώ είμαι δήμαρχος, 64 ετών και πατέρας πέντε παιδιών. Και σε ρωτάω τώρα που έχεις ηρεμήσει. Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτώφορο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι. Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις. Και από τη στιγμή που γι αυτό που κάνω, δεν έχω συμφέρον. Το κάνω για σας”, ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος στον πλημμυροπαθή και εκείνος άρχισε να απολογείται.

Ο Αχιλλέας Μπέος του είπε “Ναι, αλλά δεν είναι τρόπος αυτός”. Συνεργάτες του δημάρχου ακούγονται να λένε στον κάτοικο: “Ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο, ζήτα συγγνώμη από τον δήμαρχο”. Τότε ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη, με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει: “Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παππάς για να σε συγχωρέσω. Είσαι και καλό παιδί. Ήρθα εκεί να μαζέψω τους κορμούς και να φτιάξω τον δρόμο να περνάνε οι άνθρωποι. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…”.

Εκτός ορίων βγήκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Μετά το περιστατικό κατά το οποίο έβρεξε με μάνικα πολίτη που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο αντιπάλου του, ο δήμαρχος του Βόλου στρέφεται ξανά εναντίον πολίτη του δήμου του.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Άλλη Μεριά. Εκεί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι που προσπαθούσαν να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος μπροστά από τη διαλυμένη γέφυρα. Όπως καταγγέλλουν, οι εργασίες προχωρούν χωρίς να έχει γίνει μελέτη. Στο ρέμα έχουν ήδη μαζευτεί οι φερτές ύλες από τις πλημμύρες και ο κίνδυνος νέας καταστροφής είναι ορατός για τους ανθρώπους που έχουν ήδη χάσει τις περιουσίες τους.

Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και όταν ένας πολίτης είπε στον Αχιλλέα Μπέο “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα”, εκείνος κινήθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπάει.