“Συμφωνία τιμής με τους πολίτες των Τρικάλων”, έκανε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, ο Μ. Χατζηγάκης

Το δικό του στίγμα για την επόμενη ημέρα, μέσα από το μεστό του πολιτικό λόγο, έδωσε σ`ένα ασφυκτικά γεμάτο Πνευματικό Κέντρο από πολιτικούς του φίλους και θεσμικούς, ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Τρικάλων κ. Μικέλης Χατζηγάκης.

Στην ομιλία του Μικέλη Χατζηγάκη που προλόγισε η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, ο Μικέλης Χατζηγάκης εστίασε στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την καθημερινότητα των πολιτών, όπως είναι η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, η κλιματική αλλαγή και η πράσινη ανάπτυξη.

Παράλληλα κατάθεσε τις δικές του προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας σ΄αυτή την δύσκολη ενεργειακή συγκυρία με την αξιοποίηση του αέρα, του ήλιου και του νερού, τριών πηγών ενέργειας που αφθονούν στην Ελλάδα.

Πρότεινε επίσης 5 τομές που θα αλλάξουν το πολιτειακό σύστημα στη χώρα και θα εξελίξουν τον πολιτικό βίο σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο:

  1. Υιοθέτηση ενός εκλογικού συστήματος με βάση ντο γερμανικό μοντέλο, δηλαδή του 1/3 των βουλευτών να εκλέγεται με λίστα και τα 2/3 μέσα από το λαό.
  2. Να διεξάγονται εκλογές κάθε 4 χρόνια, ούτε πριν ούτε μετά.
  3. Μείωση του αριθμού των Βουλευτών από 300 σε 200.
  4. Να γίνεται με σωστό τρόπο το πόθεν έσχες και
  5. Ο ΠτΔ να εκλέγεται από το λαό.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης κυρίσοντας ουσιαστικά την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα στη πόλη των Τρικάλων ενόψει της επικείμενης Εθνικής αναμέτρησης, αφού είχε προηγηθεί προ μηνών η ομιλία του στην Καλαμπάκα, ζήτησε την στήριξη των πολιτών, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους, υπηρετώντας την πολιτική με αρχές και αξίες. Χωρίς εξαρτήσεις και για το καλό του τόπου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου, Θοδωρής Αλέκος και Κώστας Μαράβας, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί άλλοι

 

Προηγούμενο άρθροΕφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Καλτσούδας
Επόμενο άρθροΤρίκαλα: «Με έκαιγε με σταυρό» – Βασανιστήρια από τον ιερέα με τους «μαϊμού» εράνους καταγγέλλει ο 23χρονος