“Συνελήφθη” ηλικιωμένη από υποψήφιο σε ορεινό χωριό των Τρικάλων

H επίσκεψή  υποψηφίου βουλευτή μεγάλου μάλιστα κόμματος σε ορεινό χωριό των Τρικάλων επιφύλαξε μία όχι τόσο  ευχάριστη έκπληξη σε  μία ηλικιωμένη.

Όπως αποκαλύπτει το trikalatroll.gr,oλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής έφτασε για την προγραμματισμένη περιοδεία του στο μικρό χωριό του Νομού μας, σε ακατάλληλη ώρα ( μεσημέρι), με αποτέλεσμα να βρει το μοναδικό καφενείο του χωριού κλειστό και τους κατοίκους του απολαμβάνουν τη μεσημεριανή σιέστα .

O υποψήφιος  αφού περιπλανήθηκε μαζί με τους συνεργάτες για λίγη ώρα στους ερήμους δρόμους του χωριού του, αποφάσισε να αποχωρήσει άπρακτος.

Για καλή του τύχη οι συνεργάτες του  άκουσαν να ανοίγει και  βγαίνει από την  εξώπορτα  σπιτιού  μία γιαγιά  γιατί να πάει στο νεκροταφείο του χωριού.

Η ευκαιρία δεν αφέθηκε να πάει χαμένη.

Ξαφνικά η ηλικιωμένη «συνελήφθη», για να μεταφερθεί δίπλα στον υποψήφιο που ήταν στην πλατεία , οι φωτογραφικές μηχανές άναψαν, το γεγονός αποθανατίσθηκε, η πιστοποίηση της επίσκεψης του υποψηφίου στο χωριό πραγματοποιήθηκε ενώ  η  τρομοκρατημένη γιαγιά αφέθηκε να συνεχίσει το δρόμο της, κοιτώντας συνεχώς προς τα πίσω, και κάνοντας το σταυρό της που αφέθηκε ελεύθερη..