Τέμπη: Σκληρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη από αδερφό θύματος

Ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή του συνέντευξη στον REAL FM δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η κοινωνία και πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη και για τις υποκλοπές αλλά έχουν πιο άμεσα προβλήματα να ασχοληθούν.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα από περιέργεια; Ασχολούνται με θέματα που δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα. Π.χ. ασχολούνται με τις υποκλοπές. Έχετε δει καμία εκπομπή για τις υποκλοπές να σαρώνει στην τηλεθέαση; Ακούει ο Έλληνας για υποκλοπές και γυρίζει πλευρό και κοιμάται από την άλλη».

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση από τον συγγενή θύματος, τον Βαγγέλη Βλάχο, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο τραγικό δυστύχημα και ζητάει δικαίωση και τιμωρία των υπευθύνων στη μνήμη του αδερφού του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος μέσω της ανάρτησής του απαντά στην τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ρωτάει ο

, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας. Αν συνεχίζει να απορεί πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη, να βγει το βράδυ στη

στις 23:00, μαζί με το Βορίδη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη, που θα είμαστε όλες οι οικογένειες να τους το εξηγήσουμε εκεί.