Τα μαρτύρια της Άδειας Παραμονής: Αγγλίδα 83 χρονών παραπονιέται ότι ο 37χρονος Αιγύπτιος σύντροφός της, την… εξοντώνει στο σεξ

Μια γυναίκα που είναι 83 ετών έχει βρει τον έρωτα της ζωής της σε έναν 37χρονο άνδρα και παρά τα 46 χρόνια διαφοράς ηλικίας έχουν παντρευτεί, ενώ υποστηρίζει πως «καταπληκτικό» σεξ, μόνο που έχουν αρχίσει να το περιορίζουν, επειδή εκείνη δεν αντέχει.

H Iris Jones από τη Βρετανία είχε πάρει διαζύγιο αρκετά χρόνια και ήταν μόνη της, οπότε το 2019 ο γιος της αγόρασε ένα λάπτοτ και της δημιούργησε προφίλ στο Facebook. Η ηλικιωμένη μπήκε σε μια ομάδα για άθεους και εκεί γνώρισε τον Mohamed Ibriham που έμενε στο Κάιρο.

Έκτοτε, ο 37χρονος μετακόμισε στη Βρετανία και μένει μαζί με την 83χρονη σύζυγο του, με την οποία κάνουν «καταπληκτικό» σεξ, όπως εκείνη υποστηρίζει. Με τον καιρό όμως, του έχει περιορίσει την ερωτική επαφή, επειδή δεν αντέχει λόγω ηλικίας και όπως αναφέρει «το δέρμα μου σκίζεται σε μερικά σημεία, οπότε πηγαίνω στο νοσοκομείο και οι γιατροί έχουν μάθει πια τον λόγο που πάω…».