Τα ονόματα που “παίζουν” για το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό Τρικάλων

Δυστοκία για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
Σίγουροι δείχνουν να είναι οι Γ. Οικονόμου, Γ. Ηλιάδης, Λένα Χαλβαντά και Φωτεινή Αναστασίου, ενώ αναμένεται να επιστρατευτεί και ο Σ. Μπλέτσας.
Σε δημοσίευμά του τα parapolitika.grγράφουν σχετικά για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος στη Θεσσαλία;
Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην Καρδίτσα βέβαιη είναι η υποψηφιότητα του «ανδρουλακικού» Σωτήρη Παπαγεωργίου, ο οποίος στις εκλογές του 2019 σημείωσε ρεκόρ πυκνότητας σταυρών στο νομό. Συγκέντρωσε πέντε χιλιάδες και πλέον ψήφους λαμβάνοντας το 70% των σταυρών του Κινήματος Αλλαγής. Την εκλογική μάχη αναμένεται επίσης να δώσει και ο Βαγγέλης Τσουκνίδας.

Στη Λάρισα, εκτός από τη δεδομένη υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Λιακούλη, το ψηφοδέλτιο αναμένεται, μεταξύ άλλων, να πλαισιώσουν ο Άκης Νασιώκας, o Θωμάς Παπαλιάγκας και ο Νίκος Τσιλιμίγκας

Την εκλογική μάχη στα Τρίκαλα αναμένεται να δώσουν ο Γιώργος Οικονόμου και ο Γιώργος Ηλιάδης, οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν μέχρις εσχάτων, ενώ στα «φαβορί» για υποψηφιότητα φιγουράρουν και τα ονόματα της Λένας Χαλβαντζά και της Φωτεινής Αναστασίου, η οποία προέρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά.

Στη Μαγνησία, οι υποψηφιότητες που φαίνεται πως έχουν κλειδώσει είναι του Γιώργου Πετρουλάκη, του Δημήτρη Τσιμπανάκου, του Νίκου Χαυτούρα, του Φώτη Χατζηδημητρίου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Ματίνας Πρίγκου.