Τι σημαίνει τελικά, η σιωπή της Δ.Ε.Ε.Π. Τρικάλων;

Εξορμήσεις έχουν αρχίσει ενόψει της επικείμενης Εθνικής αναμέτρησης, οι κομματικές οργανώσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο νομό Τρικάλων.
Κλιμάκια στελεχών τους επισκέπτονται παραγωγικούς φορείς, δομές υγείας και θεσμικούς παράγοντες του τόπου, καταγράφοντας τα προβλήματα και προβάλλοντας τις προγραμματικές τους θέσεις.
Η Τρικαλινή Δ.Ε.Ε.Π της Ν.Δ προς το παρών δεν έχει δραστηριοποιηθεί είτε λόγω αδυναμίας η ακολουθεί διαφορετική στρατηγική, αφήνοντας τη προβολή του Κυβερνητικού έργου αποκλειστικά στους τρεις Κοινοβουλευτικούς της εκπρόσωπους και τους πολιτευτές του νομού.
Κανείς δεν γνωρίζει ποια από τις δύο εκδοχές απηχεί την πραγματικότητα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πολιτικός χρόνος που απομένει μέχρι τις κρίσιμες Βουλευτικές εκλογές είναι ελάχιστος και οι Τρικαλινές κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ, παραμένουν ακόμη σε αδράνεια.
Προηγούμενο άρθροΚαι όμως… όταν ο σεισμολόγος Βασίλης Παπαζάχος, θέλησε να γίνει πρόεδρος στο χωριό του( Σμόκοβο Καρδίτσας), για να το βοηθήσει καλύτερα, καταψηφίστηκε!! Μάλλον, δεν ήθελαν οι συγχωριανοί του,  “να χαντακωθεί το παιδί στο χωριό”, και να πάει έτσι στράφι η παγκόσμια καριέρα του.
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση Παναγιώτας Δριτσέλη, για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις