Τον Φώτη Κουβέλη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος των υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας

Τον πρώην Υπουργό και Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας.
Οι δύο άνδρες διατηρούν στενή φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια και μέσα από αυτή την συνάντηση, τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν για διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, με τον Πρόεδρο των υδραυλικών να ενημερώνει τον κ. Κουβέλη για ζητήματα της ενεργειακής κρίσης, με χρήσιμες προτάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από διάφορες μορφές θέρμανσης.
Κουβέλης και Βαλομάνδρας ανανέωσαν το ραντεβού τους εντός του νομού το επόμενο διάστημα, μιας και ο πρώην Υπουργός παραθερίζει τα καλοκαίρια στο Νεραϊδοχώρι, όπου διαθέτει εξοχική κατοικία.
Προηγούμενο άρθροΟ σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΆψογη η συνεργασία των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Νάτσινα, Μποτίνα, Μπάρδα,  αφού όπως μαθαίνω μοιράζονται αρμονικά, τόσο τις παρουσίες τους στις εκδηλώσεις, όσο και το υπηρεσιακό αμάξι που διαθέτει η περιφέρεια για τις μετακινήσεις τους. Αν μάλιστα είχαν,  ακόμα δυο υπηρεσιακά αμάξια, δεν θα άνοιγε ούτε μύτη.