Το δίλημμα δεν μόνο το  «Μιχαλάκης η Ντιντή»  αλλά και το  «Ντιντή  η Τσιάρας»;

Προς το παρόν έκρηξη δεν έχει γίνει, αν και στο φυτίλι υπάρχει φωτιά.

Την ώρα που τα Τρικαλινά στελέχη της παράταξής Αγοραστού αποφεύγουν να προβάλλουν το δίλημμα “Αγοραστός ή Κουρέτας” προτιμώντας εμφανώς  την ανάδειξη του άλλου διλήμματος «Μιχαλάκης η Ντιντή», εμφανίστηκαν στελέχη της παράταξης Κουρέτα, τα οποία  προφανώς δεν είδαν με καλό μάτι την μεγάλη πρωτιά της Χρύσας Ντιντή,  να «σιγοψιθυρίζουν» ένα άλλο εκρηκτικό δίλημμα, το «Μιχαλάκης η Τσιάρας»

Αυτό έπιασαν τα στελέχη του Αγοραστού, τα οποία ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και επιχειρώντας να κοντύνουν το φιτίλι της έκρηξης, άρχισαν να το συντηρούν, προσδοκώντας σε μία πιθανή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κ. Χρύσα Ντιντή και στον κ. Θανάση Τσιάρα, για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο, καθόσον ο αντιπεριφερειάρχης ορίζεται από τον αρχηγό της παράταξης (Κουρέτας) ο οποίος και έχει δικαίωμα να μην σεβαστεί την σειρά και τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν οι υποψήφιοι.

Κύκλοι του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ.Κουρέτα οι οποίο έχουν αναλάβει πυροσβεστικό ρόλο επιμένουν  «ότι δεν είναι ώρα για τέτοια» και πως «ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε».