1920’s – Το Καφετέριο Ανοιχτής Καρδιάς (Kafeneio) στο GreekTown, Salt Lake City, Γιούτα. Όρθιος ο ιδιοκτήτης Michael J Katsanevas.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1800 και στις αρχές του 1900, πολλοί Έλληνες μετανάστες, ειδικά από το νησί της Κρήτης, ήρθαν στη Γιούτα για να εργαστούν στους σιδηρόδρομους, τα ορυχεία χαλκού και άνθρακα.
Μεγάλος αριθμός εγκαταστάθηκε σε τμήμα του Salt Lake City που έγινε γνωστό ως “Greek Town”. Ήταν το οικονομικό, κοινωνικό και οικιστικό κέντρο χιλιάδων Ελλήνων που χαρακτήρισαν το Salt Lake σπίτι τους.
Πολλά ελληνικής ιδιοκτησίας παντοπωλεία πωλούσαν τρόφιμα από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων τυριών, ελαιόλαδου, αλατιού ψαριού και καραμέλες. Ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις παρείχαν υπηρεσίες και αγαθά για αγορά σε όλους στις πόλεις και τις κωμοπόλεις τους, όχι μόνο στους Έλληνες μετανάστες.
Φωτογραφία από την Πολιτειακή Ιστορική Εταιρεία της Γιούτα