Το τερμάτισε η Σούλα. Δύο έδρες λέει… θα βγάλει το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Το είπε τόσο εμφατικά, μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων και στην εκπομπή του Λαζάρου Μάμαλη, που όποιος την  άκουγε, θα νόμιζε ότι το πιστεύει κιόλας. Τώρα από πού, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη, αντλεί τέτοιο μέγεθος αισιοδοξίας, το trikalatroll.gr δεν θα το διερευνήσει περαιτέρω.

Θα περιοριστεί ωστόσο να μεταφέρει στους αναγνώστες του, τον σχετικό  πανικό που δημιουργήθηκε από τις παραπάνω δηλώσεις, στους υποψήφιους όλων σχεδόν των κομμάτων εξουσίας στο νομό μας.

Πρωταρχικά στους υποψήφιους της ΝΔ, οι οποίοι σήμερα ερίζουν για το ποιος θα καταλάβει την τρίτη θέση, καθόσον  σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κυρίας Μερεντίτη τρίτος βουλευτής από τη Νέα Δημοκρατία δεν θα εκλεγεί.

Αντίστοιχη ανησυχία  και στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ αφού σύμφωνα με τις ίδιες  εκτιμήσεις δεν πρόκειται να «βγάλει κανένα βουλευτή» εκτός βεβαίως και αν η Νέα Δημοκρατία «βγάλει μόνο ένα βουλευτή».

Ομολογουμένως το σενάριο «ΠΑΣΟΚ 2 έδρες, Νέα Δημοκρατία 1 έδρα, ΣΥΡΙΖΑ 1 έδρα» είναι τρομακτικό για το τοπικό πολιτικό σκηνικό αλλά και αρκετά τολμηρό αφού θα πρέπει, η απαισιοδοξία της νόησης να κάνει αρκετά βήματα για  να συναντηθεί με την  αισιοδοξία της βούλησης.