Τρίκαλα: Λιτανεία για την κεντρική πλατεία και την αποκατάσταση των ζημιών στα ορεινά του νομού;

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στους τοπικούς προύχοντες για το που θα βρεθούν κονδύλια για την αποκατάσταση των υποδομών στα ορεινά του νομού, αλλά και για την αποπεράτωση της κεντρικής πλατείας της πόλης, που έχει καταντήσει το “Παρατράγουδο” της Αννίας Πάνια.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ευρέως το τελευταίο διάστημα, η νέα Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον Θεό και σκέφτεται να πραγματοποιήσει μεγαλειώδη λιτανεία προκειμένου να εξευρεθεί χρηματοδότηση για τα έργα ενώ και ο Δήμαρχος Τρικκαίων σκέφτεται το ίδιο, μπας και ολοκληρωθεί επιτέλους η ανακαίνιση της πολύπαθης πλατείας.

Πληροφορίες ότι έγινε εισήγηση στον Ν. Σακκά από γνωστό “απόστρατο” αυτοδιοικητικό, να θυσιάσει γυναίκα Δημοτική σύμβουλο – στα πρότυπα του γεφυριού της Άρτας -, αν επιθυμεί να τελειώσει κάποτε η ανάπλαση της πλατείας, δεν επιβεβαιώνονται.

Η φωτογραφία πάντως είναι από λιτανεία του 1949 στα Τρίκαλα, προς τιμήν των αξιωματικών και στρατιωτών, που σκοτώθηκαν στον άδικο και αδελφοκτόνο πόλεμο.