“Χαμός” για το ποιος θα πάρει την έδρα της κ. Καϊλή.

Tεράστιο ζήτημα ηθικής  και όχι τόσο νομικής τάξης έχει προκύψει από την διερεύνηση της  απάντησης του ερωτήματος «Ποιος τελικά δικαιούται να καταλάβει τη θέση της κυρίας Καϊλή μετά την παραίτηση της στο Ευρωκοινοβούλιο;»

Και αυτό γιατί , είναι υπαρκτή η διχογνωμία, σχετικά με το που ανήκει σήμερα «πολιτικά» η κ. Καϊλή.

Οι φερόμενοι ως διεκδικητές της επίμαχης έδρας είναι οι επιλαχόντες,  από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Νίκος Παπανδρέου και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η κ. Βίκυ Φλέσσα

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα..εδώ και τα αδιέξοδα.

Εάν αποδειχθεί  ότι η κ. Καϊλή είναι «Δούρειος ίππος» της Νέας Δημοκρατίας, όπως εμφατικά δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μάλλον η έδρα θα πρέπει να οδεύσει προς τη Νέα Δημοκρατία. “Δικό τους το κορίτσι, δική της και η έδρα.

Αν όχι, αφού η κ. Καϊλή  δεν έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, την έδρα θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Νίκος Παπανδρέου.

Ωστόσο και ο κ. Νίκος Παπανδρέου, με το δεδομένο ότι επανειλημμένως με δηλώσεις του έχει στηρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (καλάθι του νοικοκυριού), άνετα εμπίπτει στην κατηγορία του  «Δούρειου ίππου», με αποτέλεσμα και πάλι η έδρα να οδεύει προς τη Νέα Δημοκρατία. “Δικό τους το αγόρι, δική του και η έδρα”.

Εδώ διατυπώθηκε και η  πρόταση να κριθεί η έδρα μεταξύ των «Δούρειων ίππων»  στο στρίψιμο  του νομίσματος, κατά τα ποδοσφαιρικά πρότυπα, η οποία όμως  δεν περπάτησε.

Μπροστά στα παραπάνω αδιέξοδα, υπάρχει πλέον και η καθαρή λύση να παρακαμφθούν  οι Δούρειοι ίπποι, και  να πάει η έδρα απευθείας  στην «καθαρόαιμη φοράδα» και επιλαχούσα ευρωβουλευτίνα της ΝΔ κ. Βίκυ Φλέσσα.

Όλα αυτά βεβαίως, υπό την προϋπόθεση ότι η κυρία Καϊλή θα παραιτηθεί, ενδεχόμενο που σήμερα φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

                                                      για το trikalatroll.gr                  ο trollαμένος