Δήλωση “βόμβα” της Χ. Ντιντή: “..Μέχρι πέρυσι κολλητοί ήτανε Ανδρουλάκης και Καϊλή..”

Ένα άκρως αιχμηρό σχόλιο για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον αρχηγό του Ν. Ανδρουλάκη, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση χρηματισμού της κας Ε. Καϊλή, έκανε σήμερα στη Λέσχη 97,6 το στέλεχος του κινήματος και πρώην υποψήφια Βουλευτής κα Χ. Ντιντή.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι σοκαρίστηκε όλος ο κόσμος με το θέμα της Εύας Καϊλή, και κυρίως με τον τρόπο που έγινε, αλλά και με τα τόσο μεγάλα ποσά που συμπεριλάμβανε. Θέμα χρόνου είναι να βρεθεί ολόκληρη η διαδρομή του χρήματος.

Είναι προσβολή για την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, και απορώ γιατί όλο το σύστημα του κόμματος την ανέδειξε τόσο. Είναι γέννημα-θρέμμα του κόμματος, και οι ίδιοι μέσα από το κόμμα την εκτόξευσαν. Έπειτα έδειξε αλαζονεία και η ίδια και θεώρησε ότι δεν θα την άγγιζε τίποτα. Δεν ξέρω αν τώρα είχε ανάμιξη ο Ανδρουλάκης, αλλά μέχρι πέρυσι κολλητοί ήτανε. Και στις εκλογές του ’14 και του ’19 δίδυμο πήγαιναν.

Εδώ στα Τρίκαλα πήρε 2300 ψήφους το 2019. Ξέρουμε και ονομαστικά ποιοι είναι, οπότε να μας πούνε τώρα γιατί την ψήφισαν, με ποιο κριτήριο. Είμαι βέβαιη ότι θα στοιχίσει αυτό στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, θα βλέπουν τους υποψηφίους στα χωριά και θα τους λένε τι έγινε με την Εύα; Το έχω ζήσει αυτό το σκηνικό