Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Τρίκαλα – Στο ίδιο έργο θεατές

Πολίτικη ένταση στη τοπική Ν.Δ προκαλεί η συγκρότηση του ψηφοδελτίου ενόψει των Εθνικών εκλογών.
Αντιπαλότητες και έριδες του παρελθόντος βγήκαν ξανά στην επιφάνεια, αυτή τη φορά για δήθεν μπλόκο των Κοινοβουλευτικών του νομού στην ενδεχόμενη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη στο συνδυασμό για τις κατά πως φαίνεται διπλές Βουλευτικές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου η της Άνοιξης.
Πολύς ντόρος για το τίποτα, αφού τις τελικές αποφάσεις για τη παρουσία κάποιων από τους Αυτοδιοικητικούς που ΄χουν εκδηλώσει επιθυμία να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια θα τις πάρει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, μετά από κρυφές δημοσκοπήσεις (εδώ) που θα πραγματοποιηθούν και μοναδικό γνώμονα τη διεισδυτικότητα που έχει η παρουσία τους στο ευρύτερο εκλογικό σώμα.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για τη προκήρυξη εκλογών τον Απρίλιο γιατί σε περίπτωση που αυτές γίνουν τον Ιανουάριο, ο πολιτικός χρόνος δεν αρκεί προκειμένου να παραιτηθούν οι ενδιαφερόμενοι Αντιπεριφερειάρχες από τα αξιώματα που κατέχουν και να παρακαμφθούν έτσι οι αντιδράσεις της Κοινοβουλευτικής ομάδας για τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την θέση τους .