Όλα έτοιμα για την 26η επανεκκίνηση των έργων της “κεντρικής πλατείας Τρικάλων”

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑΩΝ TRIKALATROLL.GR

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του δήμου Τρικκαίων, για την 26η επανεκκίνηση του έργου της κεντρικής πλατείας.

Μετά την αναγκαστική διακοπή των εργασιών λόγω των εορτών των Χριστουγέννων όπως επίσης και την αντίστοιχη διακοπή τον εταιριών παραγωγής σκυροδέματος, όλα δείχνουν ότι είμαστε αρκετά κοντά για την επιτυχή επανεκκίνηση του πολύπαθου έργου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalatroll.gr οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν το εργοτάξιο για να επανεγκαταστήσουν επιτόπου τον εργολάβο, όπως επίσης και τα συναρμόδια υποστηρικτικά γραφεία τα οποία έχουν ετοιμάσει τα σχετικά δελτία τύπου και τις φωτογραφήσεις, που θα διανεμηθούν στα τοπικά ΜΜΕ.

Επειδή η νέα δημοτική αρχή αποδίδει ύψιστη σημασία στη νέα εκκίνηση του έργου επιπλέον έχει δοθεί εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους να την προβάλλουν με σχετικές συνεντεύξεις τους στα τοπικά μέσα, ενώ διάγγελμα αναμένεται να κάνει και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς.

Την επανεκκίνηση του έργου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας (σε live μετάδοση) οι δημότες από την ιστοσελίδα του δήμου trikalacity.gr   (ΕΔΩ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) με τη βοήθεια του σύγχρονου drone που προσφάτως αγόρασε ο δήμος Tρικκαίων, για την κάλυψη αντίστοιχων γεγονότων.