Όταν η Καϊλή  επισκέφτηκε τα Τρίκαλα (φωτορεπορτάζ).  “Κάψτε τα films”.

Δύο φορές μας έκανε την τιμή  να μας επισκεφθεί στα Τρίκαλα με την ιδιότητα της ευρωβουλευτού, η κυρία Εύα Καϊλή.

Το 2014 όταν μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμπάκα, και το 2019 με μια  «νευρική επίσκεψη» και συνάντησή της  με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ στο καφέ frame επί της Ασκληπιού.

Και στις δύο συγκεντρώσεις (και κυρίως σε αυτή της  Καλαμπάκας) τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, «κάνοντας  την ανάγκη φιλοτιμία», έδωσαν το παρόν τους, καθόσον –όπως ενημέρωσε το trikalatroll.gr παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η κ  Καϊλή δεν διέθετε ιδιαίτερες πολιτικές φίλιες και ερείσματα στα Τρίκαλα και παρά το γεγονός ότι εκλεγόταν με υψηλό αριθμό ψήφων πανελλαδικά (γύρω στις 100.000 ψήφους)

Άλλωστε και στο φωτορεπορτάζ απουσιάζει ο ενθουσιασμός. Ας θυμηθούμε λοιπόν, με το ρεπορτάζ του  trikalain.gr

Η Εύα Καϊλή στη συγκέντρωση των φίλων του κόμματος στην Καλαμπάκα.

 

KAILI-PA 00004Την ανάγκη να ξεπεραστεί η σκόπελος της Προεδρικής εκλογής, για να συνεχίσει να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα, τόνισε η Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Εύα Καϊλή στη συγκέντρωση των φίλων του κόμματος στο ξενοδοχείο του Κώστα Φαμίση στην Καλαμπάκα.Η κ. Καϊλή δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στην ανάγκη ανανέωσης του κόμματος, τονίζοντας ότι πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι μπροστά, αφού κάποιοι φροντίσουν να αποχωρήσουν και διότι φέρουν την οποιαδήποτε αντικειμενική ευθύνη.Η Ευρωβουλευτής είπε επίσης ότι υπάρχει μία πολιτική αλητεία στη χώρα μας από αυτούς που προσπαθούν να αρπάξουν την εξουσία, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ακόμη κι αν έρθει στην εξουσία δεν θα μπορέσει τίποτε άλλο από το να ονομάσει διαφορετικά τα μνημόνια που θα υπογράφει.Την κ. Καϊλή παρουσίασε στους Καλαμπακιώτες ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Θωμάς Χαχάμης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πολιτευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Κώστα Φαμίση για την πάντα ευγενική αφιλοκερδώς παραχώρηση του χώρου του στις συγκεντρώσεις του Κινήματος.666789

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Φαμίσης ευχήθηκε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να γίνει για αρχή τρίτο κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στην Καλαμπάκα, κ. Αθανάσιος Καρνάζης, είπε, μεταξύ άλλων, ότι απαιτείται πολιτική εξιλέωση της παράταξης, καθώς και ότι δεν της αναγνωρίζεται τίποτε από τα καλά που έχουν γίνει.

333490

.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετά παλιά και νέα στελέχη του Κινήματος από την περιοχή της Καλαμπάκας αλλά και από τα Τρίκαλα.

555763200