Άρχισαν οι “κόντρες και τα μαχαιρώματα” για το ποιοι ευθύνονται για την απώλεια της περιφέρειας Θεσσαλίας

Η τοποθέτηση του Ντίνου Μπάρδα για τις ευθύνες που είχαν οι υπουργοί αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική ήττα του Αγοραστού – Μιχαλάκη δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα ακούγονται και συζητούνται σήμερα από τα στελέχη και τους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalatroll.gr oλοι είναι εναντίον όλων, με προφανή σκοπό «άλλοι να μπουν και άλλοι να βγουν» από το κάδρο των ευθυνών.

Εντύπωση βεβαίως προκαλεί, ή στόχευση και η ιδιαίτερη αναφορά του επανεκλεγέντος συμβούλου της παράταξης του Κώστα Αγοραστού,  Ντίνου Μπάρδα (ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) στις ευθύνες που έχει ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Δημήτρη Παπαστεργίου, εξαιτίας του περιεχομένου της επιστολή στήριξης Αγοραστού που δημοσιοποίησε ο τρικαλινός υπουργός λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

Χαρακτηριστικό είναι,  ότι στο ίδιο μήκος κύματος,  ο τρικαλινός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε, υποστήριξε ότι στην ηγεσία της ΝΔ υπάρχει έντονη δυσφορία απέναντι στον  Δημήτρη Παπαστεργίου καθόσον όπως ανέφερε, του πιστώνεται η αδιαφορία του απέναντι στις περιφερειακές εκλογές σε αντίθεση με τις δημοτικές εκλογές για τις  οποίες έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε μπροστά στο ξεκίνημα μιας υπόγειας αντιπαράθεσης, για το ποιος θα πάρει και θα κρατήσει στα χέρια του τον «μουτζούρη» του κακού εκλογικού αποτελέσματος