Έντονο παρασκήνιο για την “χρηματοδοτική πόρτα” που έφαγε ο Δήμος Τρικκαίων από το Πράσινο Ταμείο

Βγήκαν μαχαίρια, για το γεγονός ότι ο Δήμος Τρικαίων δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από το Πράσινο Ταμείο.

Όταν μάλιστα όλοι οι άλλοι δήμοι της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων αλλά και της Θεσσαλίας πήραν αρκετά χρήματα για να αποκαταστήσουν τους χώρους πρασίνου που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Daniel.

O αρχηγός της αντιπολίτευσης Γιώργος Ηλιάδης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Τρικαίων για ανοργανωσιά, ολιγωρία υπονοώντας και διαχειριστική ανεπάρκεια. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας, φανερά αμήχανος επέρριψε τις ευθύνες στο Πράσινο Ταμείο που δεν είδε!! ότι και στα Τρίκαλα υπάρχουν χώροι πρασίνου που επλήγησαν από τις πλημμύρες, συμπληρώνοντας το απίστευτο τεκμήριο της έξωθεν καλής μαρτυρίας και των καλών προθέσεων «ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται ο Δήμος Τρικκαίων που έχει δύο υπουργούς, ότι μένει έξω από τις χρηματοδοτήσεις»!!

Και για να διορθώσει το trikalatroll.gr τον κ. Καταβούτα , όχι μόνο δύο υπουργούς (Σκρέκας, Παπαστέργιου), αλλά και έναν γαμπρό υπουργό που επιβλέπει τον συντονισμό της κυβέρνησης (Κοντογεώργης) αλλά και μία γραμματέα στο νευραλγικό Υπουργείο Οικονομικών (Καρασώτου), αλλά και δύο Τρικαλινούς στη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου που τοποθετήθηκαν επί θητείας Σκρέκα στο αρμόδιο υπουργείο.

Την δικηγόρο κ. Νικολέτα Μπρουζούκη και τον υπάλληλο του υπ. Οικονομικών  κ. Κωνσταντίνο  Τσόγκα

Αλλά και τι να σου κάνουν τόσοι αξιωματούχοι όταν περιμένεις να έρθουν μόνα τους τα χρήματα, και εσύ να περιορίζεσαι σε διαμαρτυρίες εσωτερικής κατανάλωσης ανακατεμένες με σφιχταγκαλιάσματα με τους αξιωματούχους που σε επισκέπτονται στο Νομό σου.