Έφυγε από τη ζωή ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, πατέρας του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαγεωργόπουλου.

Σε ηλικία 83 4τών έφυγε από τη ζωή ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, πατέρας του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαγεωργόπουλου.

Ο Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος, ήταν εκ των βασικών μετόχων του Υπεραστικου ΚΤΕΛ Τρικάλων, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και εργάστηκε σ’ αυτό  ως οδηγός και εισπράκτορας μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Τα τελευταία χρόνια ήταν πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου στο Καστράκι Καλαμπάκας όπου και διέμενε. Με τη σύζυγό του Ελένη χάρηκαν τα παιδιά τους, Γιώργο και Εύα, τα οποία τους χάρισαν εγγόνια.

H συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργόπουλου, για τον πατέρα του ! 
Τρίτη 14/11/2023 και ώρα 11.10 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου ο πολυαγαπημένος μας Τηλέμαχος Παπαγεωργόπουλος στα 83 του χρόνια.
Μάχος ή Μαχούλης για όλους, ακόμη και για τα παιδιά του και τα εγγόνια του που έτσι τον προσφωνούσαν συνήθως χρησιμοποιώντας σπανίως τους κλασικούς προσδιορισμούς μπαμπά και παππού.
Παλεύω να φέρω στην μνήμη μου πότε με μάλωσε, πότε με επέπληξε, πότε με χαστούκισε όταν ήμουν μικρός, πότε μου άσκησε κριτική όταν ενηλικιώθηκα για τις όποιες επιλογές μου και οι αφορμές για κάτι τέτοιο ήταν κάτι παραπάνω από πολλές. Ποτέ!
Με εκείνο το πλατύ χαμόγελο, το συγκαταβατικό νεύμα και τις δύο, τρεις σταράτες κουβέντες προσπερνούσαμε τα πάντα μέσα στην οικογένεια, όσο σοβαρά και αν ήταν.
Για δεκαετίες πάλεψε σε Γερμανία, Αυστραλία και Ελλάδα να μην μας λείψει τίποτα και να μας βάλει σε ένα δρόμο, σε μία στράτα, παροτρύνοντας μας ακόμη και στα πιο παράτολμα σχέδια μας. Και καμάρωνε τα παιδιά και τα εγγόνια του για την εξέλιξη τους.
Το τελευταίο αντίο στον δικό μας Μάχο την Τετάρτη 15/11/2023 και ώρα 15.00 στην εκκλησία όπου υπηρέτησε ως πρωτοψάλτης για δεκαετίες. Τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο αγαπημένο του Καστράκι που θα τον δεχτεί στην αγκαλιά του για πάντα…
Καλό ταξίδι πατέρα…

 

Κηδεύεται αύριο στις 3 μ.μ. στο Καστράκι.

Το trikalatroll.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους