Ακολουθεί δική του στρατηγική στον προεκλογικό αγώνα ο Γ. Οικονόμου

Νέα στρατηγική στον προεκλογικό του αγώνα ακολουθεί και μάλλον από ότι φαίνεται αποδεικνύεται, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Οικονόμου.

Δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6:

Δεν βλέπω το νόημα να πηγαίνει ένας υποψήφιος σε δημόσιες υπηρεσίες, δεν πολιτεύομαι με αυτόν τον τρόπο.

« Έχω επισκεφθεί 27 χωριά ως τώρα, και θα συνεχίσω να επισκέπτομαι κι άλλα. Σε όλα τα χωριά έχω φίλους, έχω καλή επικοινωνία, και θα προσπαθήσω να επισκεφτώ γύρω στα 90. Θέλω να ακούω, μου αρέσει να μιλάω 5 λεπτά, και έπειτα να ακούω τις ερωτήσεις των πολιτών. Είναι ενημερωμένος ο κόσμος, συμμετέχει στα του ΠΑΣΟΚ και μας δείχνει μεγάλη ζεστασιά. Στη δική μου προσωπική ομιλία χθες στην Κρήνη, είχα περισσότερους απ’ ότι πήρε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήνη το 2019.

Μετά το Πάσχα θα ξαναπάω και στα χωριά, αλλά και εδώ στην πόλη των Τρικάλων. Εκεί θα πηγαίνω εγώ, όχι σε δημόσιες υπηρεσίες και σε αστυνομία και πυροσβεστική. Δε βλέπω κανένα νόημα, έχουν την δουλειά τους εκεί, δε χρειάζεται να πάω να τους παρακαλέσω να με ψηφίσουν. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σε ψηφίζει κάποιος γιατί βλέπει μια πίστη σε σένα, και στην πολιτική του κόμματος σου. Δε σε ψηφίζει γιατί πας πάνω από το κεφάλι του την ώρα της δουλειάς του, εγώ δεν πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη δημόσια υπηρεσία και σφίγγοντας πενήντα χέρια κοινωνείς το πολιτικό σου μήνυμα.

Το καινούργιο ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να εγκαταστήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, και είμαι πιστός σε αυτό το πνεύμα.»