“Ανταγωνισμός” για καλό σκοπό στον Δήμο Πύλης

Ένας άτυπος “ανταγωνισμός” από την πρώτη ημέρα της καταστροφής που έπληξε την περιοχή μας, υφίσταται μεταξύ της Δημοτικής αρχής του Δ. Πύλης και του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον.”

Ο σκοπός αυτής της “κούρσας” αλτρουισμού των δύο παρατάξεων που διεκδικούν τον Δημαρχιακό της Πόρτας τις πρώτες ώρες μετά την θεομηνία, είχε ως στόχο την διάσωση όσων κινδύνευαν από τις πλημμύρες και την καταγραφή των ζημιών που είχαν υποστεί οι Τοπικές Κοινότητες, ενώ τις επόμενες ημέρες επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου έργο ανακούφισης των πληγέντων ακόμη και με προσωπικό οικονομικό κόστος των επικεφαλής τους.

Ενθαρρυντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ανεστάλησαν όλες οι προεκλογικές δραστηριότητες και αντιπαραθέσεις στον Δ. Πύλης όλο αυτό το διάστημα, δείγμα υψηλού αισθήματος καθήκοντος και πολιτικού πολιτισμού.

Άλλωστε η ικανότητα επιτυχούς η όχι διαχείριση της παρούσας κρίσης, είναι αυτή που θα κρίνει εν πολλοίς και τις εκλογές στις 8 του Οκτώβρη και αυτό ας το αντιληφθούν κάποιοι σε άλλους Δήμους, που αναλώνονται σε προεκλογικές φιέστες και στείρες αντιπαραθέσεις.