Απίστευτη τραγωδία: 25χρονος τερματοφύλακας έπιασε πέναλτι και πέθανε στους πανηγυρισμούς [εικόνες]

Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στο βελγικό ποδόσφαιρο, με τον 25χρονο τερματοφύλακα της ερασιτεχνικής ομάδας Βίνκελ Σπορτς, Άρνε Εσπέλ, να πιάνει πέναλτιστον αγώνα και να πεθαίνει στους πανηγυρισμούς από ανακοπή.

Τερματοφύλακας έπιασε πέναλτι και πέθανε στους πανηγυρισμούς

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το τραγικό αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση παιχνίδι της βελγικής ομάδας του το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, μπροστά στα μάτια συμπαικτών του, αντιπάλων και θεατών.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο 25χρονος Εσπέλ κλήθηκε να αποκρούσει ένα πέναλτι στο 60ο λεπτό, τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία, όμως το πλήρωσε με τη ζωή του.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Μετά από τους πανηγυρισμούς τόσο του ίδιου, όσο και των συμπαικτών του, ο 25χρονος γκολκίπερ κατέρρευσε. Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας και χρήση απινιδωτή για περίπου μισή ώρα, όμως δεν κατάφερε κανείς να τον σώσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

“Σε βαθύ πένθος η Winkel Sport λόγω του αιφνίδιου θανάτου του τερματοφύλακα της, Άρνε Εσπέλ. Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους φίλους του Άρνε τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή τη μεγάλη απώλεια.” αναφέρει η ομάδα του άτυχου τερματοφύλακα.

“Με λύπη στις καρδιές μας ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Άρνε Εσπέλ. Ο Άρνε ήταν οικογένεια και καλός φίλος σχεδόν ολόκληρης της ομάδας και της διοίκησης. Ήταν πάντα εκεί για εμάς όταν χρειαζόμασταν βοήθεια. Θα μας λείψει πολύ και θα ευχηθούμε δύναμη σε όλη την οικογένεια του. Αναπαύσου εν ειρήνη” αναφέρει ο σύλλογος νεολαίας, που ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος.