Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Ανασφάλιστος μάγειρας έπαθε εγκαύματα και τον έβαλαν σε δωμάτιο με κρέατα

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας νεαρός μάγειρας που δούλευε στην κουζίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του στην κουζίνα, υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι που έπεσε στο σώμα και τα χέρια του, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αντί να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο, τον έβαλαν σε ένα χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Όπως κατήγγειλε στο Star ο 22χρονος Βαγγέλης και η μητέρα του, την ώρα που μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα β΄ βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια. Όπως είπε, οι συνάδελφοί του, τον άφησαν αβοήθητο.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Ανασφάλιστος μάγειρας έπαθε εγκαύματα β΄ βαθμού και τον έβαλαν σε δωμάτιο με κρέατα

“Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για έγκαυμα από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός μάγειρας.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

“Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε “βοήθεια, να με πάτε σε νοσοκομείο”. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα”, υποστήριξε η μητέρα.

μάγειρας εγκαύματα

Ο Βαγγέλης εργαζόταν ως βοηθός αρχιμάγειρα από τις 10 Ιουνίου, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και ήταν ανασφάλιστος.

Η μητέρα του και συνάδελφοί ζήτησαν εξηγήσεις από τους υπευθύνους του καταλύματος στα Μάλια, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση Εργασίας και ο ΕΦΚΑ. Το ξενοδοχείο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι στιγμής.

Ο νεαρός παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας εγκαυμάτων του ΠΑΓΝΗ, ενώ η μητέρα αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του ξενοδοχείου.

 

thetoc