Από λάθος ζαχαροπλάστη δεν έπεσε το φλουρί στο Δήμαρχο Τρικκαίων  κ. Νίκο Σακκά

Η κοπή της πίτας των εργαζομένων σε μεγάλη υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων  επιφύλαξε τελικά την  δυσάρεστη έκπληξη να μην πέσει το φλουρί στον Δήμαρχο Τρικκαίων  κ. Νίκο Σακκά.

Για το λόγο αυτό, Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) παρήγγειλε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων κ Θωμάς Παπασίκας θέλοντας παράλληλα να στείλει ένα  αυστηρό μήνυμα σε όλους τους συλλόγους των εργαζομένων  ότι η νεα δημοτικη αρχη δεν θα ανεχθεί τέτοια φαινόμενα  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalatroll.gr έχει αποκλειστεί η περίπτωση εσκεμμένης ενέργειας από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ενώ όλες οι ενδείξεις  οδηγούν σε λάθος του ζαχαροπλάστη στον οποίο είχε παραγγελθεί η πίτα και ο οποιος τοποθέτησε  το νόμισμα σε άλλο, από το υποδειχθέν από το σύλλογο, σημείο του ταψιού.

Με δηλώσεις τους οι  εκπρόσωποι των εργαζομένων εκφράζουν τη λύπη τους για το ατυχές αυτό γεγονός, καταδικάζοντας απερίφραστα την απρέπεια να αποτελούν το μοναδικό σύλλογο στον οποίο δήμαρχος Τρικκαίων  δεν πήρε το φλουρί.

Με δηλώσεις και ο αρμόδιος αντιδήμαρχοςκαταδίκασε το γεγονός ανακοινώνοντας ως  πρώτο δραστικό μέτρο την αλλαγή το ζαχαροπλάστη