Βασίλης Τσούτσιας : Ζητώ την στήριξη σας, για να υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις μου τον Δήμο Τρικκαίων

Πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του δήμου Τρικκαιων για την ανάδειξη ενός δυνατού, ικανού και αποτελεσματικού δημοτικού συμβουλίου, ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου αυτοδιοικητικού κ.Νικολαου Σακκα και Δημάρχου της Πόλης μας.

Η μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο, η μεγάλη αγάπη για τα Τρίκαλα μας ήταν το κίνητρο αυτής της επιλογής. Η κατάθεση προτάσεων και η λήψη μέτρων προϋποθέτει πρώτα σωστή ενημέρωση και στη συνέχεια ανάλυση, έρευνα και αναζήτηση σύγχρονων και πρωτότυπων ιδεών και λύσεων.

Η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η πολυφωνία, η εμπιστοσύνη, η στοχοθεσία, η βιωσιμότητα και το κοινό αίσθημα ευθύνης πρέπει να κυριαρχούν στις δράσεις μας.

*Χρηστή διαχείριση των οικονομικών του δήμου και συνέχιση του νοικοκυρέματος αυτών
*Προστασία και αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καθαριότητα, ανακύκλωση και πράσινο
*Πολεοδομικός σχεδιασμός, υποδομές, οδικό δίκτυο, πεζοδρόμια, φωτισμός..
*Βιώσιμη κινητικότητα, ελεγχόμενη στάθμευση, δημοτική αστυνομία
*Πλούσια δράση στο καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα. *Σχολεία, εκπαίδευση, εύρεση εργασίας στους νέους
*Ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου και
*Βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών υγείας και φροντίδας της τρίτης ηλικίας.

Με την ιδιότητα μου ως φαρμακοποιος ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ και εφόσον εκλεγώ στο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Τρικκαιων, στηριζόμενος στη γνώση και στην θεληση, θα προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στον τομέα της δημόσιας υγείας, στην ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας στο Δήμο μας, στη βοήθεια στο σπίτι, στη βοήθεια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στη φροντίδα της τρίτης ηλικίας.

Με στοχευμένες δράσεις, ενημέρωση και ενέργειες πρόληψης και προαγωγής υγείας για νέους και μεγάλους θα κάνουμε τη διαφορά αυτή την θητεία

γιατί

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!