Γ. Καταβούτας: Ο rookie που αποδείχτηκε η καλύτερη “επένδυση” του Δ. Παπαστεργίου

Όταν πριν κάμποσους μήνες ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και νυν Υπουργός κ. Δ. Παπαστεργίου, εμπιστεύτηκε την πιο κρίσιμη Αντιδημαρχία και μάλιστα σε προεκλογική χρονιά στον rookie Αυτοδιοικητικό κ. Γιώργο Καταβούτα, σίγουρα γνώριζε που “επενδύει.”

Έτσι κάνοντας ένα ψύχραιμο απολογισμό λίγες ώρες πριν την Δημοτική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, το πρόσημο για τον νέο μηχανικό με την μεγάλη οικογενειακή παράδοση στο Δημοτικό συμβούλιο είναι ιδιαίτερα θετικό και “έβγαλε τα λεφτά του”, αφού κατάφερε να φέρει εις πέρας πληθώρα έργων στον Δήμο Τρικκαίων υπό αντίξοες συνθήκες(ενεργειακή κρίση, θεομηνία “Daniel”).

“Προίκα” του για τις εκλογές αλλά και για το Αυτοδιοικητικό του μέλλον είναι το έργο του, που σαφώς οφείλεται στην άριστη τεχνοκρατική του επάρκεια και τις εξαιρετικές διοικητικές του ικανότητες.

Όλα αυτά μαζί με την πολύτιμη Αυτοδιοικητική εμπειρία που απέκτησε από την ημέρα που ο smart τότε Δήμαρχος τον έριξε στα βαθιά, αποτελούν σπουδαία εφόδια για μια λαμπρή πορεία στο δημόσιο βίο του τόπου.