Δήμαρχε πάρ’ το αλλιώς !

Μόνιμο πάει να γίνει το οργίλο αλλα και διδασκαλικού τύπου ύφος του  δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά στην εκάστοτε κριτική που του ασκείται.

Στην παρατήρηση που του γίνεται, “γιατί κ. Σακκά συνεχώς φωνάζετε”, ο ίδιος την αποδίδει στο πηγαίο χαρακτήρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό είναι το ύφος του.

Όταν όμως το ύφος συνδυάζεται με την ποιότητα κάποιων επιχειρημάτων τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Έτσι δεν μπορεί να λέει ο δήμαρχος ότι το ποσοστό εκλογής που πήρε στις πλημμυρόπληκτες περιοχές του εξασφαλίζει το αλάθητο και είναι το παράσημο για την επιτυχία των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής του.

Δεν μπορεί να λέει ότι και άλλοι δεν πήραν χρήματα από το πράσινο ταμείο, κάνοντας την εξίσωση των δυνατοτήτων του προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.

Δεν μπορεί να λέει ότι καμιά άλλη αντιπολίτευση στους δήμους που δεν πήραν χρήματα από το Πράσινο Ταμείο δεν έβγαλε ανακοίνωση για την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής (διαβάστε και εδώ)

Δεν μπορεί να λέει ειρωνικά ότι η αντιπολίτευση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι τον πάει στους Πασόκους υπουργούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν μπορεί όποτε τον βολεύει να παραπέμπει τα λάθη στην προηγούμενη δημοτική αρχή και να εμφανίζεται πότε ωs συνεχιστής και διάδοχος των X Επανεκκίνησεων και πότε ως αυτόφωτος που δημιουργήθηκε σε ένα απόλυτο αυτοδιοικητικό κενό.  

Δεν μπορεί να λέει, ότι από τη μία θα παραδώσει έγγραφο με τα χρονοδιαγράμματα των έργων και από την άλλη να μην μπορεί, και για να μη γίνει viral όπως είπε χαρακτηριστικά, να δεσμευτεί για το πότε θα τελειώσει η κεντρική πλατεία.

Τέλος δεν μπορεί  να βάζει μπροστά το 60% plus που πήρε στις  εκλογές για να κρύβει τις ολιγωρίες, τις αβλεψίες  και τα λάθη που καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να τα αποφύγει πάρα μόνο να τα κρύβει