Δήμος Τρικκαίων: «Kάτω τα χέρια από τον Μύλο των Ξωτικών»

Παρά την ικανοποίηση του  για τη φετινή πορεία του Μύλου των Ξωτικών ο δήμαρχος Τρικκαίων κ.Nίκος Σακκάς, σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ραδιο Ζυγός απηύθυνε έντονες συστάσεις σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τον Μύλο.

Εστιάζοντας την αναφορά του στην εσφαλμένη από ενημερωτικό site καταγραφή του γεγονότος της συμπλοκής μετά ξυλοδαρμού μαθητών, ως γενόμενο εντός του χώρου του Μύλου, ο κ. Σακκάς επέκτεινε την κριτική του και σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για την λειτουργία του ( ακριβό λούνα παρκ, φαγητό κα)

Η επίθεση πάντως του Δημάρχου να αποδοθούν ευθύνες, δεν συμβαδίζει με τις διθυραμβικές εκτιμήσεις τόσο του ιδίου όσο και τον οργανωτών σχετικά με τον  αριθμό των επισκεπτών, που τους ανεβάζουν στο ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες επισκέπτες (1.100.000)!! στα Τρίκαλα.

Εκτός και αν υπάρχει η εκτίμηση ότι οι επισκέπτες θα ήταν ακόμα περισσότεροι αν δεν υπήρχε η ατυχής και ανακριβής μετάδοση της είδησης της συμπλοκής των μαθητών.

Πάλι καλά που δεν συσχετίστηκε η συμπλοκή με τα “μπουκέτα” που έπεσαν μεταξύ των «δυτών» κατά την ρίψη του Σταυρού τα Θεοφάνεια στο ποτάμι μας. (Διαβάστε εδώ)