‘Εκρυψαν δύο υπεράριθμους μαθητές σε σχολική εκδρομή – Tα λυπήθηκα είπε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Φαρκαδόνας

Περιστατικό με δύο υπεράριθμους μαθητές σε πούλμαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα, έφερε στο φως το Live News.

Εικόνες μέσα στο λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές του γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού περιπάτου, μετέδωσε το MEGA.

Στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή μαθητής έβαλε το μπουφάν πάνω σε μαθήτρια για να μην φαίνεται. Άλλα παιδιά κάθονται όπως να ‘ναι, άλλα είναι όρθια. Όταν η αστυνομία σταμάτησε το λεωφορείο για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες και αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον οδηγό.

 

“Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου”, λέει μητέρα μαθητή.

πούλμαν

Η διευθύντρια του σχολείου, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά, αμφισβητώντας τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα με μαθήτρια να κρύβεται.

Η διευθύντρια του σχολείου, μιλώντας στο LIVE NEWS, παραδέχεται ότι υπήρχαν δύο παιδιά υπεράριθμα, τα οποία έβαλε στο λεωφορείο για να συμμετέχουν στην εκδρομή στα Τρίκαλα, με τη σύμφωνη γνώμη, όπως λέει, του οδηγού επειδή… έκλαιγαν και τα λυπήθηκε.

“Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς’. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; ‘Κρίμα είναι’ λέω ‘κι αυτά, ας τα βάλω’. Λέω του οδηγού ‘να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνωΠήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει ‘βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;’ λέει, ‘κοντά είναι’“.

Η διευθύντρια επιμένει ωστόσο στην εκδοχή των μαθητών που δήλωσαν τελευταία στιγμή συμμετοχή στον περίπατο.