Εκτός χρηματοδοτήσης για τις πλημμύρες οι δήμοι Πύλης και Μετεώρων

Με τρεις υπουργούς (Σκρέκας, Παπαστεργίου, Κοντογεώργης), δύο κυβερνητικούς βουλευτές και μία γενική γραμματέα ο δήμος Πύλης και ο δήμος Μετεώρων μένουν έξω από την κατανομή χρηματοδοτήσεων προς τους δήμους οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Φαίνεται πως τα αρμόδια υπουργεία έχουν την άποψη ότι οι δήμοι Πύλης και  Μετεώρων ήταν έξω από το κάδρο των ζημιών για αυτό και δεν έγινε κατανομή σε αυτούς.

Ετσι με 2,3 εκατομμύρια ευρώ θα χρηματοδοτηθεί μονο  ο Δήμος Φαρκαδόνας, και με μόλις 300.000 ευρώ!!! ο δήμος Τρικκαίων.

Κατά τα άλλα ο υπουργός ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας θα βρεθεί σήμερα στην Πύλη για να εγκαινιάσει την στεγαστική αποκατάσταση του κυνηγετικού συλλόγου! της περιοχής με ξύλινο οίκημα το οποίο παραχωρήθηκε κατόπιν παρέμβασης του, την ώρα η στεγαστική αποκατάσταση των πλημμυροπαθών εκκρεμεί και παρουσιάζει τεράστια προβλήματα.

Οι παράγοντες του δήμου Πύλης ελπίζουν ότι σήμερα με αφορμή τα εγκαίνια ‘του σπιτιού των κυνηγόφιλων’ θα κατορθώσουν να “στριμώξουν” τον επισκεπτόμενο Υπουργό να αποκαταστήσει την αδικία και για να πιέσει τους συναδέλφους του ώστε να αντιληφθούν ότι και στους υπόλοιπους δήμους έχουν γίνει ζημιές.