Επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Θεσσαλία

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με τα βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία καταγράφονται και στις δημοσκοπήσεις, να είναι τα εξής: Κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας. Συνεχής απομείωση του ποσοστού  ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει χαθεί και η δεύτερη θέση. Μικρή άνοδος για το ΠΑΣΟΚ με σταθεροποίηση στη δεύτερη θέση. Ενίσχυση του ΚΚΕ. Κινούμενη άμμο σε ότι αφορά τα μικρότερα κόμματα.

Αυτές οι τάσεις βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των εσωκομματικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο, από όπου προκύπτουν και ειδήσεις σε ότι αφορά την περιοχή μας.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να επισημανθεί πως πραγματοποιήθηκε υβριδική σύσκεψη του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλου με όλους τους γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών. Στη σύσκεψη συμμετείχε διαδικτυακά ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας Γιάννης Μαλάκος.

Προφανώς το βάρος – πέρα από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα – πέφτει στην αρτιότερη προετοιμασία του Κινήματος τόσο κεντρικά, όσο και κατά τόπους, ώστε να δοθεί υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις η μάχη των Ευρωεκλογών. Στόχος να διευρυνθεί η πολιτική επιρροή του ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας πλέον την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στη ΝΔ.

Συνάμα, φαίνεται πως «κλειδώνει» μία ακόμη επίσκεψη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλία το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να ανακοινώσει τις προτάσεις του Κινήματος για την ανασυγκρότηση της περιοχής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Περισσότερα επ’ αυτού προσεχώς…

Γ.Α.  

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET