Επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τρίκαλα: Ο Ε-65 και το Φράγμα της Μεσοχώρας, θα καθορίσουν την ημερομηνία

Με ρυθμούς προεκλογικής περιόδου εργάζεται αμέσως μετά της γιορτές η κεντρική κομματική διοίκηση της Ν.Δ και ήδη καταρτίζουν το πρόγραμμα των επισκέψεων του πρωθυπουργού, με τα έργα που θα γίνουν “σημαίες” ενόψει των Εθνικών εκλογών στις 9 Απριλίου, το πιθανότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr, ο νομός Τρικάλων κατατάσσεται στην “γαλάζια” λίστα των εύκολων εκλογικών περιφερειών, έχει ήδη “κλείσει” το ψηφοδέλτιο και κατά την επίσκεψη – αστραπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή, θα επιδιωχθεί να έχει ολοκληρωθεί έστω και ένα μικρό τμήμα του βόρειου οδικού άξονα Ε-65, σε συνάρτηση με την εξαγγελία για έναρξη προόδου στο πολύπαθο Φράγμα της Μεσοχώρας.

Τα στελέχη δηλαδή του κυβερνώντος κόμματος, αναμένουν τις επόμενες ημέρες ενημέρωση για την πορεία των δύο αυτών εμβληματικών για το νομό έργων, προκειμένου να ορίσουν και την ημερομηνία επίσκεψης του πρωθυπουργού στα Τρίκαλα.

Για το ζήτημα της αιφνίδιας παραίτησης του προέδρου της τοπικής ΔΕΕΠ κ. Κ.Τρέλλη, έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες για την ενεργοποίηση των διαδικασιών αντικατάστασης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι άμεσα θα επιλυθεί το πρόβλημα που προέκυψε.