“Επανεκκίνηση Τώρα”: Ένα τρίωρο γεμάτο

Παλιά, τα χρόνια χωρίς ΜΜΈ και σόσιαλ, πήγαιναν οι Υπουργοί σε περιοχές που τις έχει πλήξει ένα κακό, έκαναν μια βόλτα, έβλεπαν και κάποιον αρμόδιο και αυτό ήταν όλο.
Το Σάββατο που ήρθε στα Τρίκαλα η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η επίσκεψη που οργάνωσε ο Σακκάς ήταν ακριβέστατη: την πήγαν την Υπουργό σε αποθήκες ΟΣΈ, 5ο Γυμνάσιο, Κέντρο Κοινότητας (στην Ομήρου, πριν τα παλιά λημέρια του Σακκά, το πρώην ΙΚΑ).
Και όπως λένε οι ωτακουστές που μας το μετέφεραν, η επίσκεψη είχε, τον Σακκά να λέει, την Υπουργό να ρωτά, τον Σακκά να αναλύει, την Υπουργό να ενδιαφέρεται για όλα και να έχει άμεσες απαντήσεις στα θέματα που έθετε ο Δήμαρχος.
Από τις 2.30 περίπου το μεσημέρι που ήρθε, μέχρι τις 5 περίπου που έφυγε η Υπουργός, το τρίωρο είχε και στεγαστική αποκατάσταση των πληγέντων, και τη δουλειά που έχει γίνει στο Κέντρο Κοινότητας, και τη συνεργασία Δήμου και Έθελοντών στο Κέντρο Υποδοχής και σύσκεψη με την Υφυπουργό Μαρία Κεφάλα και τους αρμόδιους από τον Δήμο αντιδημάρχους.
Κι όλο αυτό με βάση το «Σχέδιο Σακκά» για επισκέψεις με ουσία.