“Επικίνδυνες παρεμβολές στο …κέντρο του Μουζακίου”

Αγαπητοί Πολίτες

Επιβεβαιώθηκαν οι προφανώς επιβλαβείς για ανθρώπους και άλλους έμβιους οργανισμούς, συνεχιζόμενες μέχρι σήμερα παρεμβολές και απώλεια στο σήμα της τηλεόρασης μέσω των δικτύων επίγειας ψηφιακής T.V και Wi-Fi.

Ξέφυγε! προφανώς από τους αρμόδιους η εποπτεία και η επιτήρηση του Ραδιοφάσματος! με τυχόν ανησυχητικά απρόβλεπτες και επικίνδυνες παρενέργειες για τους διαμένοντες συμπολίτες μας στην κωμόπολη του Μουζακίου, «δίπλα στο κτήριο του ΟΤΕ» και επί των οδών Επισκοπής, Δημοκρίτου, 1ης Μαρτίου, Α. Βασιλείου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ε. Βενιζέλου, Αμερικής, Αγ.Θεοδώρων, Μεγαλόχαρης και Ποιος ξέρει και Που Αλλού!

Διαπιστώθηκε στις 7/8/23 ημέρα Τετάρτη ότι, στις ταράτσες και στις αυλές των πέριξ του κτηρίου του ΟΤΕ στο Μουζάκι κατοικιών, δραστηριοποιούνταν ιδιώτες ηλεκτρονικοί, οι οποίοι υποτίθεται διόρθωναν την παρεμβολή τοποθετώντας ένα μυστικό και μαγικό Μπλέ Φίλτρο! στην κεραία του καθενός καταναλωτή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Και μόνον με μία υπογραφή, εμφανιζόμενοι αυτόκλητοι! και δηλώνοντες ότι, εργάζονται για τον Φορέα Επίλυσης Παρεμβολών! Χωρίς όμως να βεβαιώνουν Αιτιολογία και Άρση Παρεμβολής!

Στο αγωνιώδες ερώτημα των κατοίκων από που προήλθαν αυτές οι παρεμβολές! αν σήμερα συνεχίζονται! αν επηρεάζουν ανθρώπους! αν οφείλονται σε ακτινοβολία από εγκατάσταση κεραίας 5G! Και Τι τυχόν Φίλτρα!! θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι Άνθρωποι για να προφυλαχθούν! δυστυχώς δεν έλαβαν καμία απάντηση!

Το γεγονός πλέον παίρνει ανησυχητικές και μυστήριες διαστάσεις επιτείνεται δε και από την περίεργη στάση «ανεύθυνης σιωπής, αδράνειας και απραξίας Δημάρχου και Δήμου Μουζακίου, οι οποίοι δεν απαντάνε αν έδωσαν άδεια για νόμιμη εγκατάσταση κεραίας 5G! και αν έχουν ενημερωθεί σχετικά από την εταιρεία! Μολονότι γνωρίζουν για τις εργασίες από δεκαπενθημέρου και πλέον!».

Άμεσα λοιπόν και υπεύθυνα ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου θα πρέπει να αποφασίσουν τεκμηριωμένα ενέργειες και δράσεις προκειμένου να προστατευτούν οι κάτοικοι του Μουζακίου, να υλοποιηθεί η από 27/7/23 εξαφανισθεί σα! απόφαση Δ.Σ.Μ, να γνωστοποιηθεί η νόμιμη άδεια εγκατάστασης κεραίας! και να κατατεθούν οδηγίες ορίων ασφαλείας! για τον περιορισμό της έκθεσης σε χρονικά μεταβαλλόμενα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία, στο πρότυπο της μείωσης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας εντός κατοικημένων περιοχών!!

«Τώρα, Πριν να είναι Πολύ Αργά για τη Δημόσια Υγεία…..».-

Μουζάκι 11/8/2023

Αστέριος Βασιλάκος
Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου