Ηλίας Καραγεώργος: Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Δημοτικής αρχής του Δ. Τρικκαίων

Σφοδρή επίθεση στη Δημοτική αρχή του Δ. Τρικκαίων εξαπολύει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων κ. Ηλίας Καραγεώργος χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Η αιτία είναι ότι παρ΄ότι η Δημοτική αρχή ζήτησε ως συνήθως το ΤΕΕ να προτείνει τους εκπροσώπους του για το Δ.Σ. της e-trikala, αυτή ουδέποτε λήφθηκε υπόψιν και ορίστηκαν υποψήφιοι της “Επανεκκίνησης.”

Δείτε την οργισμένη ανακοίνωση του Η. Καραγεώργου:

 

“Προβληματισμό προκαλεί η απόφαση της δημοτικής αρχής να αγνοήσει την πρόταση – επιλογή – του Τ.Ε.Ε στην εκπροσώπηση του στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ e Trikala Α.Ε.

Απαράδεκτη και ανήθικη η αντιμετώπιση του Τ.Ε.Ε από την Δημοτική αρχή.

Μια πρόταση που είχε ζητηθεί από την ίδια για ορισμό μελών στο διοικητικό συμβούλιο.του e Trikala.

Mιας πρακτικής – η εκπροσώπηση του Τ.Ε.Ε ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – που είχε ακολουθηθεί για δεκαετίες από όλες τις δημοτικές αρχές στα πλαίσια του πλουραλισμού του ανοίγματος στην κοινωνία, στους φορείς και στα επιμελητήρια του νομού με επιτυχία.

Τώρα αλλοιώνεται και αγνοείται.

Έτσι ενώ σε όλα τα δελτία του δήμου αναφέρεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ότι ορίζει εκπρόσωπο του Τ.Ε.Ε (αναγνωρίζοντας το ρολό του) στη πράξη ακυρώνει την επίσημη πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.

Ποια η σκοπιμότητα της αγνόησης της πρότασης του Τ.Ε.Ε από την δημοτική αρχή και ο ορισμός σαν μέλη επιλαχόντων συμβουλών ;”

Η αλληλογραφία του ΤΕΕ με τον Δ. Τρικκαίων:

Επιστολή προς TEE για ορισμό εκπροσώπου

Ορισμός εκπροσώπων E-trikala

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ