Η Τρικαλινή Σοφία Σακοράφα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ 25

Με τη φράση «οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μια ευκαιρία για μια νέα μεγάλη αγωνιστική αριστέρα», ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στον δρόμο προς τις κάλπες του Μάιου. Σήμερα συνεδρίασε για πρώτη φορά η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΜΕΡΑ25 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ώστε να συντονίσει οργανωτικά, πολιτικά και επικοινωνιακά την προεκλογική εκστρατεία του ψηφοδελτίου ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων όπου συμμετέχουν άνθρωποι με σημαντική παρουσία στα κινήματα, με ενεργό πολιτική δράση, άνθρωποι του πολιτισμού και των επιστημών.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τίθεται η Σοφία Σακοράφα.

H Σοφία Σακοράφα, ως επικεφαλής πια του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δήλωσε πως «το ΜέΡΑ25 ήταν το μόνο κόμμα το οποίο άσκησε ουσιαστική αντιπολίτευση σε αυτή τη Βουλή, καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου, ενάντια στην κακοφωνια της υπόλοιπης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ρήξης είναι οι συμπολίτες μας και γι’αυτό απευθυνόμαστε σε αυτούς και τους καλούμε να συστρατευθούν κάτω από το λάβαρο της ελπίδας ότι Όλα Μπορούν Να Είναι Αλλιώς.»