“Θα κάνουμε το Λονδίνο σκόνη”: Aπειλεί, αλλά εκεί ζει ο… γιος του – Μοντέλο με βαμμένα νύχια

“Θα κάνουμε το Λονδίνο σκόνη”. Αυτή την απειλή εκτόξευσε ένας εκ των πιο γνωστών και ένθερμων προπαγανδιστών του Πούτιν ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

"Θα κάνουμε το Λονδίνο σκόνη": Προπαγανδιστής του Πούτιν απειλεί, αλλά εκεί ζει ο... γιος του - Μοντέλο με βαμμένα νύχιαΔεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που ο Σολόβιοφ εκτοξεύει ευθείες απειλές σε βάρος της Βρετανίας. Αυτή τη φορά η πληροφορία που πυροδότησε το παραλήρημα είναι ότι οι εν λόγω βρετανικοί πύραυλοι θα χρησιμοποιηθούν από τους Ουκρανούς για να χτυπηθούν οι Ρώσοι στην Κριμαία. Συγκεκριμένα, η συζήτηση γινόταν για τους αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon και για τους εδάφους-αέρος πυραύλους cruise Storm shadow.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Ρώσου προπαγανδιστή με τις απειλές για το Λονδίνο:

Αποκάλυψη του NEXTA για τον γιο του που ζει στο Λονδίνο

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο έχει να κάνει με τα οικογενειακά του Σολόβιοφ που κάθε βράδυ βγάζει πύρινους λόγους κατά της Δύσης και υπέρ του πολέμου. Ο γιος του, Ντάνιελ, ζει στο Λονδίνο όπου διάγει μια ζωή ελεύθερη εργαζόμενος στον χώρο της μόδας ως μοντέλο κάτι που δεν θα του επιτρεπόταν σε καμία περίπτωση να κάνει στη Ρωσία.

ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΓΙΟΣ

Η αντίφαση υπογραμμίστηκε από το NEXTA, το ανεξάρτητο ΜΜΕ που καλύπτει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία με ρεπορτάζ και πολλές αποκαλύψεις.

ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΓΙΟΣ

Σε σχετικές αναρτήσεις του, το NEXTA δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία του ίδιου το Σολόβιεφ με τον γιο του.

ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΓΙΟΣ

Την ώρα λοιπόν, που ο πατέρας του απειλεί ότι “το Λονδίνο θα γίνει σκόνη” ο Ντάνιελ ζει και εργάζεται στη βρετανική πρωτεύουσα χρησιμοποιώντας για τη δουλειά του makeup, βάφοντας τα νύχια του και ποζάροντας για φωτογραφίσεις μόδας.

Το θέμα παρουσιάστηκε και από τον βρετανικό Τύπο.

ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΓΙΟΣ