Και ξαφνικά ο Σακκάς «ανακάλυψε» γραφειοκρατία στην αποκατάσταση των πλημμυροπαθών

Από εκεί που ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς έκανε προσπάθεια για να  πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς με την υπόθεση των πλημμυροπαθών, ανέκρουσε πρύμναν και καταλόγισε σήμερα στην πρωινή ραδιοφωνική του εμφάνιση στο ράδιο Ζυγός, καθυστερήσεις και απίστευτη γραφειοκρατία.

Μετά την παλινωδία της παραχώρησης της κλινικής Παντελιδάκη για την οποία ο δήμαρχος Τρικκαίων διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ακαταλληλότητα του κτιρίου και την υπόθεση των οικίσκων οι οποίοι θα μεταφέρονταν από το Κουτσόχερο στα σπίτια των πλημμυροπαθών (οικίσκοι οι οποίοι ένεκα του ότι είναι διασυνδεδεμένοι αλλά και σε κακή κατάσταση η μεταφορά τους θα ήταν προβληματική), ο κύριος Σακκάς ανακάλυψε το τέρας της γραφειοκρατίας το οποίο δεν επιτρέπει να τελεσφορήσει καμία προγραμματισμένη ενέργεια.

«Μας έχουν τρελάνει στη γραφειοκρατία. Μας ζητούν την Άρτα και τα Γιάννενα, τα Ε1 τα  Ε2 τα Ε9 για κάθε πλημμυροπαθή» δήλωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ Σακκάς εκφράζοντας την αγανάκτηση του γιατί οι υπηρεσίες του ασχολούνται όλη τη μέρα με τη συλλογή αυτών των εγγράφων.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι κεντρικές υπηρεσίες ζητούν έγγραφα τα οποία έχουν αντληθεί και κατατεθεί από τους πλημμυροπαθείς στην πλατφόρμα της Αρωγής και σε κάθε περίπτωση έγγραφα τα οποία η διοίκηση μπορεί να αντλήσει ηλεκτρονικά από τις πλατφόρμες της.