Και στον Βόλο όπως και στα Τρίκαλα άνοιξαν τρύπες σε καινούργια άσφαλτο. Καταγγέλουν οτι την έριχναν “πασαλείβοντας”το χώμα.

Το trikalatroll.gr πολύ πριν  τις πλημμύρες που ομολογουμενως επιβάρυναν το πρόβλημα ειχε  επισημάνει , οτι οι δρόμοι της πόλης των Τρικάλων έχουν μετατραπεί  σε “λαγούμια” από τις εταιρείες των δικτύων που έσκαψαν, χωρίς ωστόσο να σκεπάσουν με τις απαιτούμενες προδιαγραφές τις τάφρους Εδώ το σχετικό άρθρο

Ωστόσο, η δημοτική αρχή ακάθεκτη, συνέχισε το έργο της ασφαλτόστρωσης με αποτέλεσμα σήμερα να ανοίγουν τρύπες στους καινούργιους δρόμους  πάνω από τους οποίους έπεσε βιαστικά και χωρίς τις απαραίτητες συμπυκνώσεις η καινούργια άσφαλτος. Γράφαμε επίσης  ότι αν δεν ληφθούν μέτρα, μετά και την μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε, η κατάσταση το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιβαρυνθεί δραματικά και τότε θα λένε ότι τους έφταιγαν οι κακοί εργολάβοι, οι οποίοι σημειωτέον από την αρχή είχαν επισημάνει το πρόβλημα.

Ελα όμως που το ίδιο φαίνεται να γίνεται και στον Βόλο σύμφωνα με σχετική ανάρτηση κάτω από την οποία γίνεται  ο κακός χαμός.